El CP Voltregà Femení guanya la seva 4a Copa d'Europa

Dilluns, 21 de març de 2016 a les 00:00

El Voltregà femení s'ha proclamat campió d'Europa aquest passat diumenge, després de derrotar al Hostelcur Gijón el dissabte i el CP Manlleu el diumenge.

Els ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà donen l'enhorabona a les campiones per aquest nou títol.

El CPV femení ha guanyat per quarta vegada la Copa d'Europa en derrotar a la final el Club Patí Manlleu a domicili, en un apassionant partit que va arribar a la pròrroga i a la tanda de penals.

El partit de diumenge començava bé pels interessos del Voltregà, amb dos gols de Motxa Barceló en els 7 primers minuts. Tot i així, Anna Casarramona retallava diferències en transformar un penal un minut després.

Natasha Lee tornava a avançar les jugadores de David Bou al minut 6 de la segona part, amb un 3 a 1 que semblava que permetria encarar la fase final del partit amb una relativa tranquil·litat. Però res més lluny de la realitat, perquè el Manlleu ha capgirat el marcador en 6 minuts, amb gols de Solé, Casarramona i Barcons.

Amb 3 a 4 al marcador, Natasha Lee ha tornat l'esperança a l'afició blanc-i-blava anotant el gol de l'empat a 22 segons pel final del partit, quan el Manlleu ja tocava la Copa amb la punta dels dits.

Després de dues pròrrogues estèrils, a la tanda de penals els gols de Natasha Lee i Berta Tarrida, combinats amb la brillant actuació de Laia Vives (que ha aturat quatre llançaments), han donat la quarta Copa d'Europa al CPV, i iguala el Biesca Gijón al palmarès absolut d'aquesta competició.