El nou Consistori Infantil treballarà el Medi Ambient

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 08:00

El consistori infantil de les Masies de Voltregà per al curs escolar 2019-2020 tindrà el medi ambient com a eix central de les seves actuacions. El nou consistori està format per 11 nens i nenes de cinquè i sisè de primària i de primer d'ESO de les diferents escoles i l'institut del Voltreganès escollits pels seus propis companys de centre.

Els nous membres han pres el relleu dels regidors sortints en un acte celebrat el passat dijous, dia 7 de novembre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament. L'alcalde, Sergi Vilamala, els hi ha fet l'encàrrec de treballar el tema del medi ambient: "El medi ambient és un tema que tenim molt present i que hi treballem des de fa uns anys. L'Ajuntament està adherit al pacte d'alcaldes pel clima i l'energia i els últims anys hem començat a fer accions, com pot ser el canvi de calderes de gasoil a diferents equipaments municipals per biomassa, o la reposició dels llums LED en l'enllumenat públic. Us demanem als regidors i regidores del consistori, que feu propostes i treballeu per tenir un poble més sostenible".

Les accions del consistori infantil 2019-2020 van consistir en l'elaboració d'un còmic protagonitzat pels mateixos regidors, i les diferents escoles del Voltreganès, amb l'objectiu de conscienciar a la població de ser respectuosos amb l'entorn.

Els membres del darrer consistori infantil també van participar en el projecte "Alcalde per un dia" en la qual els nens i nenes van poder seguir i conèixer de primera mà les funcions, tasques i responsabilitats de l'alcalde del municipi. Entre les activitats que es van dur a terme en el segon any que es desenvolupava la iniciativa van destacar assistir a reunions de coordinació amb els tècnics municipals, fer visites d'obres i d'equipaments educatius i culturals o participar en rodes de premsa i activitats de sensibilització, entre d'altres.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 09:15

Imatges

Consistori Infantil