Èxit de la 1a Fira de la Tardor a les Masies de Voltregà

Dimarts, 8 de de novembre de 2022 a les 15:00

Aquest diumenge 6 de novembre s'ha dut a terme la primera Fira de la Tardor a les Masies de Voltregà amb gran èxit d'assistència i amb un dia radiant.

A les 10 del matí 27 parades de tota mena de productes km 0, artesania i alimentació van fer parada als Jardins de la Casa Forta El Despujol on també es va comptar amb 3 food trucks on comprar tant un menjar deliciós com alguna beguda per acompanyar-ho. A la fira també hi va assistir part de l'alumnat de l'escola municipal de pintura i ceràmica Joan Jutglar que venien algunes de les seves obres.

Vam gaudir de l'espectacle infantil "A tota màquina" a càrrec de la Cia Bitxicleta, inflables, rocòdrom i una tirolina que va agradar als infants. Tot seguit va ser el torn del maridatge de formatges i vins a càrrec de Bernat Gurt, prescriptor de formatges i Natàlia París, sommelier, al qual van assistir una setantena de persones.

Per finalitzar la diada, vam comptar amb el concert-vermut en directe a càrrec de Carla Serrat.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que vàreu fer possible la Fira de la Tardor 2022, l'any vinent més i millor! 🍁🍂

Darrera actualització: 09.11.2022 | 10:23