Fi de la Festa Major de la Gleva 2021

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 07:55

Diumenge va acabar la Festa Major de la Gleva amb el tradicional castell de focs.

La festa major de La Gleva, va començar dimecres 8 de setembre amb la missa solemne i l'audició de sardanes amb la cobla Lluïsos de Taradell que va tenir molta participació.

Divendres va tenir lloc la marató de sang amb un total de 88 donacions al llarg del matí i la tarda. A les 20 h vam gaudir del pregó a càrrec de Pere Ayats, i tot seguit algunes persones, tot i la pluja, van assistir a la botifarrada popular. La caminada nocturna es va haver d'ajornar, però la nit va acabar amb el concert de versions a càrrec de La Tropical, que va tenir molt bona rebuda per la ciutadania del nostre municipi.

Dissabte cal destacar els campionats de pesca tradicional, la gimcana d'activitats i els concerts de l'Orquestra Venus i d'orgue a càrrec de Modest Moreno. El ball amb la Venus va quedar anul·lat per les restriccions del PROCICAT.

Diumenge el matí va ser destinat a infants i joves, amb la xocolatada popular, el tobogan aquàtic i l'inflable junt amb la molt esperada festa de l'escuma. El partit de futbol va tenir lloc diumenge a les 17 h on s'enfrontaven la Gleva i el Centelles (3a divisió) amb el resultat de 1 a 2.

Finalment les havaneres amb Els Pescadors de l'Escala i el castell de focs van donar per tancada una nova edició de la festa major 2021!

Us deixem amb un recull d'imatges.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 14:14