Fi del Consistori Infantil 2018 - 2019

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 08:00

Les regidores i regidors infantils de les Masies de Voltregà s’acomiaden del Consistori Infantil 2018-2019 amb la feina feta. Han estat treballant el civisme a partir d'un còmic.

Els onze regidors i regidores infantils que aquest curs han liderat el projecte del Consistori Infantil s’acomiaden del càrrec en un ple de cloenda que es va celebrar dijous 13 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, amb la presidència de l’Alcalde Sergi Vilamala.

Entre la feina feta, els membres del Consistori Infantil han realitzat un còmic sobre el civisme, del que han escrit i dibuixat cada una de les vinyetes, conjuntament amb la resta d’alumnat dels centres educatius i que es va presentar al ple de cloenda.

El civisme ha estat un any més l’eix central de les seves actuacions, seguint la línia engegada l’any anterior en què es va gravar un vídeo i es van fer cartells amb l’objectiu de conscienciar a la població per tal de ser respectuosos amb l’entorn.

Els membres del Consistori Infantil 2018-19 han estat formats pels alumnes de les escoles El Despujol, Comtes de Lacambra, La Gleva, Abat Oliba i de l’Institut del Voltreganès.

El còmic es va repartir divendres a tots els alumnes del Voltreganès i als domicilis.

Darrera actualització: 18.06.2019 | 09:05

Imatges