Formació sobre seguretat i higiene alimentària

Dimarts, 1 de setembre de 2020 a les 10:00

Com molts de vosaltres ja sabreu, cal rebre formació sobre seguretat i higiene alimentària si a l'activitat que es desenvolupa s'entra en contacte amb productes adreçats a l'alimentació durant la seva preparació, transformació, elaboració, fabricació, envasat, emmagatzemat, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

És per això que oferim aquest curs de manipulació d'aliments en línia que organitzem des dels diferents serveis de promoció econòmica de la comarca d'Osona, subvencionat per la Diputació de Barcelona (Xarxa de Productes de la Terra, Fetaosona).

El curs és necessari si es treballa o si es vol treballar en bars, cafeteries, restaurants, supermercats, guarderies, transport de menjar, fàbriques d'envasat i manipulació, hostaleria, comerç (carnisseries, peixateries, fruiteries, forns de pa, etc.), indústria agroalimentària (mels, melmelades, galetes, productes sense gluten, pa, formatges, derivats lactis, etc.), sector de la carn, peixateries, menjadors escolars, residències geriàtriques, ajut a domicili, etc.

El curs és gratuït, dura 3 hores i es fa en línia el dia 17 de setembre a les 16 hores (els inscrits rebran accés dies abans). Podeu trobar més informació del curs aquí i inscriure-us directament aquí.

Si teniu alguna persona que no disposa d'ordinador o connexió a Internet, i està interessada a fer el curs, pot posar-se en contacte amb el Consell Comarcal (Virtuts Saez). Disposem d'una aula on pot assistir presencialment (aforament limitat) per poder connectar-se i realitzar el curs.

Darrera actualització: 01.09.2020 | 10:21