L'Ajuntament de les Masies de Voltregà rep dues bicicletes elèctriques

Divendres, 24 de gener de 2020 a les 09:00

La Diputació de Barcelona va lliurar dimecres 22 de gener 150 bicicletes elèctriques a 82 ajuntaments i ens locals de la demarcació de Barcelona.

Un programa que s'emmarca en la línia estratègica de foment de la mobilitat tova i d'eficiència energètica que té la seva manifestació més clara en l'adhesió al programa europeu del Pacte dels alcaldes pel clima i l'energia i en la lluita contra el canvi climàtic. L'acte de cessió de les bicicletes elèctriques es va desenvolupar a l'edifici del Rellotge de la Diputació de Barcelona, a càrrec del diputat d'Acció Climàtica, Xesco Gomar.

Prèviament a l'acte de lliurament, a les 10.30 h, a la sala d'actes de l'edifici El Vagó del Recinte de l'Escola Industrial, s'ha fet una sessió adreçada a càrrecs electes i tècnics municipals sobre la mobilitat en bicicleta als municipis, en la que hi ha participat Julio Fernández Bernal coordinador de l'escola municipal d'educació vial i membre de la unitat ciclista de la policia local d'Elx i ambaixador de la Bicicleta 2019-20 de la Red de Ciudades por la Bicicleta, amb una ponència sota el títol "La Transformació dels parcs de trànsit al segle XXI. El paper de la policia local".

La jornada s'ha completat amb la xerrada "En bici a la feina. Una iniciativa de la Diputació de Barcelona" a càrrec de Núria Parpal, de la secció de Planificació Ambiental Local de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 24.01.2020 | 09:54

Imatges

Bibicleta elèctrica Bibicleta elèctrica