L'Ajuntament de les Masies de Voltregà tanca els equipaments municipals durant quinze dies, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya

Dijous, 12 de març de 2020 a les 12:00

El Consistori informa de l'anul·lació de les activitats als equipaments municipals d'acord amb les recomanacions derivades de l'activació de la fase d'alerta confirmada pel Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d'alt risc.

Queda suspesa l'activitat del pavelló municipal, els camps de futbol, les pistes de pàdel, les pistes de petanca, la piscina municipal, el Biblioaccés, el Sac, la Caseta, l'escola de Dibuix i Pintura, les antigues escoles de Vinyoles, la Pèrgola i el Recinte Verdaguer.

Pel que fa a les activitats extraescolars només es mantindran les pròpies de cada centre i no es realitzaran aquelles on coincideixin alumnes de centres educatius diferents. De moment, les escoles, incloent-hi l'Escola Bressol Municipal Can Riva, romandran obertes fins a nova ordre del Departament d'Educació.

Paral·lelament i també durant dues setmanes, s'anul·la el mercat de marxants del diumenge.

Les oficines municipals d'atenció a la ciutadania romandran obertes tot i que s'aplicaran mesures.

Aquestes mesures són preventives i de caràcter temporal d'aproximadament 15 dies. Ara bé, el Consistori es mantindrà atent a les novetats i seguirà informant mentre duri la fase d'alerta per la propagació del coronavirus.

L'Ajuntament demana a la ciutadania que es mantingui informada a partir dels canals oficials i que s'eviti la difusió d'informacions falses o no contrastades que no siguin de webs o canals d'organismes governamentals.

Les Masies de Voltregà, 12 de març de 2020

Darrera actualització: 12.03.2020 | 13:07