Les Masies de Voltregà aprova el Pla de Mandat 2020-2023

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 08:00

L'equip de Govern (Sumem i Junts) aprova el Pla de Mandat que determina les actuacions presents i futures de les Masies de Voltregà.

La pandèmia ha fet que la proposta de Pla de Mandat que els 9 regidors/es de govern de les Masies de Voltregà havien definit hagués de revisar-se i ha endarrerit la seva aprovació, sense deixar de treballar les actuacions de principis de mandat.

El Pla d'Actuació Municipal (PAM) és un full de ruta establert per l'equip de govern per als anys 2020-2023 que atén les situacions i les necessitats dels veïns i veïnes de les Masies de Voltregà. Aquesta planificació d'actuacions s'emmarca en 5 objectius estratègics, que donen resposta al compromís municipal amb el medi ambient i el territori, amb les persones, amb la promoció del municipi i amb la consecució d'una administració més propera. "Creiem en una societat justa, igualitària i inclusiva, i connectem amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides per reforçar la implicació i el respecte amb el medi ambient", ha declarat Verònica Ruiz, primera tinent d'alcalde i coordinadora del PAM.

Pel grup municipal de Junts, Gil Codina ha manifestat: "Volem continuar fent de les Masies de Voltregà un municipi dinàmic i atractiu per viure-hi, creador d'oportunitats amb un teixit econòmic que genera riquesa i ocupació, i que cerca el benestar col·lectiu dels seus habitants".

El PAM aprovat és un document viu, que s'anirà adaptant a les noves necessitats i demandes socials en cada context. La promoció del sòl industrial per a la instauració de noves empreses que generin activitat econòmica i ocupació són prioritat del PAM (en aquests moments una empresa del sector dels perfums està acabant la construcció de la seu de l'empresa que ocuparà més de 7.000 m2 al Polígon de Torruella i una altra d'un altre sector industrial té en tràmit a l'Ajuntament i a la Generalitat els permisos per iniciar la seva activitat).

Ser referent en educació 360, en oferta socioesportiva i un municipi respectuós amb el medi ambient i socialment just són les altres prioritats del pla de mandat. Dins els projectes concrets a realitzar en l'àmbit educatiu-cultural l'adquisició de la Casa de les Monges de Vinyoles per convertir-la en casa de colònies que dinamitzi el patrimoni Verdaguerià i el desplegament dels plans d'accessibilitat i mobilitat amb l'adequació de carrers al poble Sec, Despujol i Vinyoles són també prioritats de mandat.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 09:13