Les Masies de Voltregà, un any més dóna suport a la campanya Fes un gest per l’ELA

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 10:00

El 21 de juny el Santuari de la Gleva s'il·luminarà durant tota la nit amb el color verd de la campanya.

L'Ajuntament de les Masies de Voltregà se sumarà, per 4t any consecutiu, a la campanya Fes un gest per l'ELA per donar suport institucional a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, en la lluita contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

L'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l'ordre del moviment voluntari del cervell als músculs.

El Gest per l'ELA va acompanyat d'una senzilla imatge d'una mà que forma, amb la posició dels seus dits, la lletra L. Així de fàcil volem que sigui començar a fer un gest per l'ELA, cada vegada que aconseguim que una persona faci aquest gest i conegui el seu significat, ens estarem acostant una mica més a vèncer la malaltia.

La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu de l'ELA.

La Fundació Miquel Valls també anima a la ciutadania a publicar fotografies a les xarxes socials fent el gest per l'ELA (fent una 'L' amb els dits gros i índex) amb l'etiqueta: #fesungestperlela #lmvfaungestperlela #fundaciómiquelvalls #ela

Darrera actualització: 17.06.2020 | 10:17