Llanetes amb Companyia visita l'Hospital Sant Joan de Déu i l'Hospital Vall d'Hebron

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 09:00

Divendres 29 de novembre les participants del projecte "Llanetes amb Companyia" van visitar l'Hospital Sant Joan de Déu i l'Hospital Vall d'Hebron per fer lliurament dels ninos, amigurumis, que han estat elaborant durant aquest any els dimecres i divendres a la tarda.

Per tercer any es van portar els ninos a l'Hospital Sant Joan de Déu. Allà un grup de voluntàries van mostrar les instal·lacions de l'hospital i van explicar els projectes que porten a terme dins l'hospital.

Per primera vegada, aquest any, s'han portat ninos a l'Hospital Vall d'Hebron on van rebre el projecte amb molta il·lusió. Una part dels ninos entregats es venen a la botigueta que hi ha a l'hospital i els ingressos de les vendes els destinen a la investigació o a la compra de material hospitalari.

La resta d'aquests ninos aniran destinats directament als infants malalts per aniversaris, festes nadalenques, tió, reis, etc. Aquesta vegada s'han entregat 303 ninos.

Ha estat una sortida molt emotiva i sobretot gratificant per les participants del projecte que tantes ganes i il·lusió hi posen.

Darrera actualització: 04.12.2019 | 09:01