Manifest unitari del 25N

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 08:00

Manifest unitari del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.

És evident que, encara ara, els temps segueixen canviant i que el rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més fort. No hi ha dubte que la defensa dels drets humans més fonamentals està guanyant, a poc a poc, aquesta partida. Per això, ens cal no perdre l'horitzó que encara està per arribar mentre tenim en compte el camí que ja hem caminat. Cal enfortir l'estratègia i el compromís comú per eradicar totes les formes de violència masclista.

El Manifest unitari d'aquest any 2020 signat per diverses entitats, se centra en els impactes de la COVID-19 en les dones en situació de violències masclistes, atès que la pandèmia, el confinament i postconfinament han dificultat l'accés de moltes dones als recursos de la xarxa, així com han dificultat la sortida de les situacions de violència i la recuperació de les seves trajectòries vitals lliures de violències.

Trobareu a la documentació el manifest sencer realitzat pel Govern de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis, les diputacions de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, l'Ajuntament de Barcelona i la Delegación del Gobierno a Catalunya a la documentació. Renovem el nostre ferm compromís per eradicar les violències masclistes i consensuem el Manifest 25N.

Darrera actualització: 06.11.2020 | 12:17