Mesures generals de protecció per la Covid-19

Dijous, 30 de de desembre de 2021 a les 08:00

En totes  les activitats relacionades amb les festes de Nadal, és important seguir les mesures de protecció individual i col·lectiva.

- Tant en espais tancats com a l'aire lliure, excepte per a grups de persones convivents, la distància física interpersonal de seguretat s'estableix en 1,5 metres, en general, amb l'equivalent a un espai de seguretat de 2,5 m2 per persona, llevat que per la tipologia de l'activitat siguin vigents valors més restrictius. Quan el desenvolupament de l'activitat no permeti mantenir la distància física interpersonal de seguretat, s'hauran d'adoptar les mesures d'higiene i organitzatives adequades per prevenir els riscos de contagi.

- És obligatori l’ús de mascareta a la via pública en qualsevol espai a l’aire lliure o tancat d’ús públic o obert al públic.

- No es pot fumar a la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància interpersonal d'almenys 2 metres. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, catximbes o assimilats.

- Consulteu les mesures en matèria de salut pública per a la contenció de la covid i adapteu les activitats.

Darrera actualització: 27.12.2021 | 14:50