Nit de Reis 2022 a les Masies de Voltregà

Dilluns, 10 de de gener de 2022 a les 14:30

Un any més la nit més màgica de l'any la gaudim al Despujol, La Gleva i a Vinyoles, la nit de Reis a les Masies de Voltregà.

Aquest any Ses Majestats els Reis de l'Orient van arribar des de la plaça Sant Jordi fins a la plaça del Santuari de la Gleva amb el seu carruatge, acompanyats pels patges i teiers. Mentre els infants esperaven als Reis, van gaudir de l'espectacle a càrrec de la companyia Agnis: Dansa i foc. Un cop arribats al santuari, l'alcaldessa els va donar la benvinguda en nom de tots els veïns i veïnes, es van fer els parlaments i finalment es va fer l'entrega de les claus per poder obrir totes les llars del municipi.

A Vinyoles la nit començava al Parc de la Serreta, on vam poder gaudir de l'espectacle a càrrec de la companyia Barafoc: Dansa, foc i pirotècnia. Tot seguit Ses Majestats van passejar pels carrers de la vila amb els sidecars conduïts pels patges i acompanyats de teiers i pel grup Batuaixa fins a l'església de Sant Esteve de Vinyoles. L'alcaldessa els va donar la benvinguda en nom de tot el veïnat, es van fer els parlaments i finalment es va fer l'entrega de les claus per poder obrir totes les llars de Vinyoles.

La nit màgica avançava amb el repartiment dels regals per totes les llars de les Masies de Voltregà, els Reis Mags d'Orient van tenir molta feina! Una nit d'il·lusió molt esperada per a petits i grans.

Des de l'Ajuntament volem donar les gràcies a tothom qui ha fet possible aquesta nit màgica i al poble, veïns i veïnes per la confiança.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 18:23