Oberta la convocatòria del programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 08:00

El principal objectiu d’aquests ajuts és dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples.

Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l'atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d'establiments amb un grau d'antiguitat o  parades de mercats municipals. I donar resposta als efectes causats per la declaració de l'estat d'alarma decretat arrel de l'emergència sanitària del COVID-19.

Poden ser persones beneficiàries els professionals autònoms que estiguin donats d'alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris. S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials.

La quantia de la subvenció és fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos comença a les 9:00 hores del dia 5 d'octubre de 2021 i fins a l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2021. Per tant, si voleu presentar sol·licitud cal fer-ho com abans millor.

Accés al tràmit.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 08:47