Ple del 3 de març de 2016

Dijous, 10 de març de 2016 a les 00:00

El passat 3 de març de 2016 es va celebrar sessió de Ple Ordinari.

En aquest Plenari es va llegir una declaració institucional de suport al Sr. Marcel Surià, exalcalde de Santa Fe del Panedès i es va fer pública la queixa per la denegació de l'indult per part del govern de l'Estat.

Van quedar aprovades les següents resolucions de govern:

Aprovació de l'expedient de contractació i convocatòria de licitació del servei de manteniment, conservació i reparació de l'enllumenat públic i semàfors del municipi de les Masies de Voltregà.

Aprovació de l'expedient de contractació i convocatòria de licitació del servei de manteniment, conservació i reparació de les instal·lacions elèctriques dels edificis públics de les Masies de Voltregà.

 Aprovació de l'expedient de contractació i convocatòria de licitació del servei de manteniment de les instal·lacions de calefacció i climatització dels edificis públics de les Masies de Voltregà.

Aprovació de l'expedient de contractació i convocatòria de licitació del contracte de serveis de de manteniment i conservació dels espais verds del municipi.

Es va ratificar per unanimitat el Decret d'Alcaldia d'abonament de les quantitats encara no recuperades dels imports efectivament deixats de percebre com a conseqüència de la supressió de la paga extraordinària, així com de la paga addicional de complement específic o pagues addicionals equivalents, corresponents al mes de desembre de 2012.

Es va ratificar per unanimitat l'Acord de la Junta de Govern Local d'aprovació de la pròrroga del Pla local de Joventut 2016 - 2020 de les Masies de Voltregà.

I també va quedar aprovada per unanimitat la moció del grup municipal SOM VOLTREGÀ - AM d'adhesió a la campanya No puc esperar!

Darrera actualització: 04.03.2019 | 14:28