Presentació de la campanya Passi per Caixa

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 08:00

Dijous, 4 de novembre, representants polítics de Manlleu, l'Esquirol, Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà presentaran la nova campanya emmarcada dins el programa de suport al comerç i a la restauració Passi per caixa!

La restauració ha estat un dels sectors més castigats per la pandèmia que estem vivint i és per aquest motiu que les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Manlleu, Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter, l'Esquirol, Rupit i Pruit, Tavertet i les Masies de Voltregà han dissenyat una campanya per posar en valor la cuina dels restaurants d'aquests territoris.

Un dels objectius de la campanya és que les persones descobreixin o redescobreixin el territori on viuen o un territori proper i aprofitin per gaudir d'una experiència gastronòmica que pot ser tan diversa com l'àmplia oferta existent a la zona.

L'acció, que s'emmarca dins de la campanya PASSI PER CAIXA de suport al comerç i a la restauració, es basa a aplicar un descompte directe en el tiquet de caixa dels restaurants que hi participen. En aquesta roda de premsa es presentarà la campanya i el seu funcionament.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 13:07