Presentació de la XVI Pujada a la Trona

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 11:00

Presentada la XVI Pujada a la Trona, enguany comptarà amb més d'una vuitantena per persones inscrites.

Ahir dimarts es va fer la presentació de la mítica prova de ral·li de la pujada a la Trona gran premi les Masies de Voltregà.

L'acte va comptar amb la presència de Sergi Vilamala, alcalde de les Masies de Voltregà; Ramon Pardo, regidor d'Esports; Glòria Traserra, regidora d'Empresa; Verònica Ruiz, tinent d'alcalde; Albert Prado, conseller delegat d'esports del Consell Comarcal d'Osona; i Francesc Gutiérrez, màxim responsable de V-Line Org., que han donat a conèixer els detalls de la XVI edició de la cursa.

La Trona és una de les proves més mítiques i estimades pels aficionats, no només per les seves imponents rampes, sinó també perquè pel seu asfalt han competit els millors pilots i màquines del país. És considerada pels aficionats al motor com una de les carreteres de muntanya més difícils, per la seva sinuositat i estretor, però també perquè sempre amaga secrets que permeten anar més de pressa als pilots més ben preparats.

Prop de 90 vehicles ja han formalitzat la seva inscripció a aquesta prova que publicarà la llista de participants el dijous 20 i que suposa un gran èxit de convocatòria, cal destacar la presència de dues participants femenines una de les quals és la Gemma Moreno de les Masies de Voltregà. La base de la prova estarà situada, com en els últims anys, a l'Escola EFA Quintanes.

Darrera actualització: 19.05.2021 | 12:19