Presentació del Pla Intern d'Igualtat i entrega del Distintiu per la Igualtat de Gènere

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 09:00

El passat dilluns 27 de gener, l'Ajuntament de les Masies de Voltregà va presentar el Pla Intern d'Igualtat i es va fer entrega del Distintiu per la Igualtat de Gènere, distinció que atorga l'associació sense ànim de lucre Forgender Seal que valora el compromís polític i estratègic de l'Ajuntament amb la igualtat efectiva entre dones i homes.

Al migdia a càrrec del tècnic de la Fundació Ferrer i Guàrdia es va presentar el Pla Intern d'Igualtat de Gènere a tota la plantilla de l'Ajuntament. Es va destacar la bona situació en què es troba pel que fa a la igualtat entre dones i homes.

A la tarda l'acte va comptar amb l'assistència de la Il·lustre Diputada de l'àrea d'Igualtat de la Diputació de Barcelona, la Sra. Alba Barnusell, així com l'Alcalde de les Masies de Voltregà el Sr. Sergi Vilamala, la tinent d'alcalde i regidora de promoció econòmica Sra. Verònica Ruiz, el Sr. Oriol Alonso tècnic de la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Sra. Marta Macias presidenta de l'associació Forgender Seal.

També hi van assistir una quarantena de representants de diferents grups de dones de les Masies de Voltregà; dones de la Caseta, del Biblioaccés de Vinyoles, dones de Llanetes amb Companyia i també de puntes de coixí.

L'Ajuntament segueix amb el seu compromís cap a la ciutadania i la seva plantilla pel que fa a l'establiment, desenvolupament i manteniment de totes aquelles polítiques que integren la igualtat d'oportunitats.

L'acte va concloure amb un berenar a la sala d'exposicions.

Darrera actualització: 03.02.2020 | 08:28