Quina setmana més intensa al Casal d'Estiu!

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 13:00

Arribem ja al final de la 3a setmana i quina setmana més intensa i plena d'emocions!

La sortida al Water World, que cada any és un èxit, aquesta edició no ha estat diferent. Una gran experiència per tots i totes que van gaudir al màxim dels tobogans i les atraccions del parc aquàtic de Lloret de Mar.

Pel que fa als més petits, aquesta setmana han fet esports tan diversos com: atletisme, pàdel i rugbi, així com aiguagim i han gaudit al màxim. S'ho han passat d'allò més bé i han anat practicant els diferents esports en diferents espais de les Masies de Voltregà.

Per altra banda els joves, han fet també activitats molt diverses. Pàdel, escacs, i bàsquet han estat presents aquesta setmana. També vam fer una activitat anomenada circuit sobre rodes en el que els infants i joves van ensenyar-nos totes les seves habilitats sobre, majoritàriament, patinets.

Cal destacar l'activitat de conscienciació del Mulla't en el que tots els casals van aportar el seu granet de sorra per una bona causa.

Una setmana més que s'acaba i agafem forces ja per les 2 últimes, que de ben segur seran igual o, si és possible, encara més profitoses i emocionants per tots els nens i nenes!

Bon cap de setmana a tothom!

Darrera actualització: 16.07.2021 | 09:55