Segona setmana de casal acabada

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 14:00

Posem punt final a la segona setmana d'aquest Casal d'Estiu 2021! Una setmana amb nous nens i nenes i noves amistats per gaudir de les activitats i de l'estiu.

Al llarg de la setmana, els infants han pogut gaudir d'una gran varietat d'activitats i d'espais molt diversos.

Bàdminton, bàsquet, natació, jocs d'aigua, vòlei, jocs aquàtics i hoquei són algunes de les activitats que han dut a terme aquesta setmana els més petits del Casal del Despujol.

A més a més, aquesta setmana hem pogut dibuixar els jardins de l'ajuntament de les Masies de Voltregà amb carbonet, gràcies a l'activitat dinamitzada pel professor Joan Jutglar de l'Escola de Pintura i Ceràmica.

Per acabar la setmana, també han fet una sortida pel municipi en el qual hem anat a conèixer l'entorn del riu i a veure diferents espècies d'ocells.

Pel que fa al casal de la Gleva, aquesta segona setmana també ha sigut tot un èxit!

Els nens/es més grans hem pogut gaudir d'activitats tan diverses com l'acroesport o l'handbol. Ha sigut una setmana molt intensa pel que fa a esports i noves dinàmiques.

També cal destacar l'hoquei subaquàtic, que ha sigut tot un èxit per acabar el divendres frescos a la piscina i amb un esport que hem practicat per primera vegada. Que bé que s'ho han passat els infants i joves intentant marcar gols sota l'aigua!

Ambdós casals han dissenyat i creat les seves pròpies samarretes corporatives del casal per tal d'anar tots amb aquesta samarreta per la sortida del Water World que tindrà lloc el dimarts dia 13 de juliol!

Ara toca descansar i agafar forces per a la 3a setmana!

Bon cap de setmana a tothom!

Darrera actualització: 09.07.2021 | 14:50

Imatges

Casal Estiu Casal Estiu