Un Sant Jordi i Santa Jordina amb molta participació

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 08:15

Divendres, dissabte i diumenge s’han celebrat amb molta participació els actes de Sant Jordi i Santa Jordina d’enguany.

Divendres vam començar amb la presentació del llibre "Loli", i vam poder conèixer tant a l'escriptora Montse Romero com a la protagonista de la novel·la.

Dissabte es va dur a terme el Taller de Ceràmica "Rakú", una jornada de matí i tarda on vam conèixer la tècnica japonesa de la mà de Jan Madrenas i Joan Jutglar, professors de l'Escola Municipal de Pintura i Ceràmica Joan Jutglar. Les persones inscrites van poder esmaltar una peça de ceràmica i veure també els treballs de l'alumnat de l'escola.

Diumenge al matí vam iniciar amb la Xocolatada popular, el V Ral·li Fotogràfic a càrrec de l'Associació Fotogràfica del Voltreganès, l'Exhibició de Gimnàs i Hip Hop a càrrec de Fitness Voltregà i els Contes i Titelles amb Alma i la Mar de Contes. La pluja no va fer que el públic assistent s'espantés i vam poder finalitzar els actes a la plaça Sant Jordi.

A la tarda vam comptar amb les Havaneres "Terra Endins" i la Botifarrada, on es van recaptar 316 € destinats a la Fundació Catalana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Moltes gràcies a tothom que ha fet possible aquesta diada!

Darrera actualització: 26.04.2021 | 17:22