Una Festa Major de Vinyoles molt participada

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 08:00

De divendres 9 a diumenge 11 de juliol, vam celebrar la Festa Major de Vinyoles 2021 que tot i ser condicionada per la pandèmia va tenir molta participació.

Divendres va donar el tret de sortida el pregó a càrrec de Sara i Eliana Sanchez Crosas, junt amb l'alcaldessa Verònica Ruiz. Va tenir un toc humorístic i emotiu amb la presència del Dr. Simón i on es va recordar la importància del comerç de proximitat. A les 21 h es va fer la botifarrada, amb unes 230 persones assistents. Finalment el concert de versions amb els Sixtus, on joves i grans van cantar i ballar els èxits del moment.

Dissabte a les 12 h va ser el torn de la Marató de Zumba amb Fitness Voltregà, que a ritme de la música les persones van gaudir d'un matí amb esport. A la tarda una quarantena d'infants, joves i també adults, van gaudir de l'Escape Room La Bomba, desxifrant enigmes entre les persones que formaven els grups. A les 19 h vam seure per escoltar el concert de l'Orquestra Venus i tot seguit també vam poder ballar amb la mascareta posada i per parelles les cançons que ens van oferir.

Diumenge va iniciar amb la xocolatada popular i la ballada de gegants amb la Colla Gegantera de Vinyoles, que va tenir molta participació i el públic va animar a realitzar més balls dels que hi havia previstos a l'Hereu i la Mariona. Tot seguit els inflables refrescants i la festa de l'escuma van ser tot un èxit, ja que va ser un diumenge calorós i petits i grans ens vam animar a refrescar-nos. A la tarda va ser el torn de les havaneres amb Terra Endins, i la festa va acabar amb el tradicional castell de focs.

Esperem que tothom gaudís de la festa major! Adjuntem un recull d'imatges.

Darrera actualització: 13.07.2021 | 14:32