Up Xic Kids i Fira de l'Activitat Física i el Benestar

Dijous, 16 de març de 2023 a les 09:00

El pròxim 2 d'abril tindrà lloc a les Masies de Voltregà la cursa de muntanya Trail Run Kids per a infants i joves que, enguany, incorpora la 1a edició de la Fira de l'Activitat Física i el Benestar. Amb motiu del dia mundial de l'activitat física i de l'esport (6 d'abril de 2023), des de les Regidories d'Esports i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà s'organitza aquesta diada que estarà plena d'activitats.

La ubicació de l'esdeveniment serà a l'aparcament de l'escola La Gleva i durant la matinal trobareu:

- La cursa de muntanya Trail Run Kids inclosa en el circuit de la copa Osoning organitzat pel Consell Esportiu d'Osona (lliga de curses de muntanya escolars no competitiva) conjuntament amb els ajuntaments implicats. Podran participar-hi infants i joves a partir de la categoria escoleta (2018-2019) fins a la categoria cadet juvenil (2006-2009). Les distàncies i recorreguts seran adaptats per cada categoria. Us animem a participar-hi. Trobareu tota la informació i inscripcions a: https://www.osoning.com/copa-osoning-trail-run-kids/

- La 1a Fira de l'Activitat Física i el Benestar amb activitats com taitxí, zumba, espectacle familiar, taller de liquats de primavera i brotxetes de fruita, inflables esportius i parades amb productes i serveis per a la millora del benestar físic i emocional.

L'esdeveniment té per objectiu fomentar l'activitat física i els hàbits saludables i té un compromís clar amb la promoció i foment de la salut física i emocional i el foment de l'activitat física com a valor social i de qualitat de vida, al mateix temps que vol donar suport a les persones o entitats emprenedores del territori que aposten per un treball de benestar físic o emocional de les persones. La Fira aposta per un model d'activitat amb valor social i respectuós amb l'entorn.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 14:27