Visita de Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 14:00

La Diputació de Barcelona a través del Pla de Concertació atorga 457.655,41 euros per la remodelació de la Casa de les Monges, l'adequació de diversos carrers i el desenvolupament d'activitats que fomentin la cohesió social i la participació dels veïns i veïnes de les Masies de Voltregà.

Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona, visita les Masies de Voltregà per conèixer de la mà de la nostra alcaldessa, Verònica Ruiz, projectes municipals com: la Casa de les Monges, el projecte educatiu del municipi i les millores en carrers per adaptar-los a les lleis de mobilitat i accessibilitat.

La Diputació de Barcelona l'any 2022 i 2023 invertirà en alguns d'aquests projectes municipals així com en la millora de carrers i diverses subvencions entre altres. L'alcaldessa ha sol·licitat suport en projectes de transició energètica per afavorir el canvi climàtic i per seguir apostant pel desenvolupament econòmic, captant noves indústries per les Masies de Voltregà i la creació de nous llocs de treball.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 15:28

Imatges

Núria Marín Núria Marín Núria Marín