Volta Osona Clàssic Ral·li

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 13:30

El mític tram de la Trona va ser protagonista, com no podia ser d'altra manera, a la recent Volta a Osona Clàssic Ral·li, que dissabte 19 d'octubre va celebrar la seva 14a edició.

La prova tenia enguany un nou al·licient, i és que es va celebrar amb trams tancats tot i estar protagonitzada per vehicles clàssics -més de 25 anys-, amb tota la seguretat que això implica tant pels participants com pel públic.

El tram de la Trona - Sobremunt va ser clau pel ral·li, ja que els cotxes hi van passar fins a quatre vegades (al matí en un sentit i a la tarda en sentit contrari).

Un total de 52 vehicles clàssics van prendre part de la prova, amb sortida i arribada a Roda de Ter, que va presentar un total de 327,1 km dels quals van ser cronometrats amb carretera tancada 67,2 km distribuïts en dues seccions amb 8 especials.

Els guanyadors van ser José Luís Moreno i Isidre Noguera (BMW 320i) en categoria Regularitat Sport i Lluís Coma-Cros i Daniel Ferrero (Porsche 930) en categoria Regularitat Super Sport.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 13:32