Gil Codina Alejandre

Junts per Catalunya - Les Masies de Voltregà

SEGON TINENT D'ALCALDIA
REGIDOR DE COMERÇ, COMPETITIVITAT I TREBALL
Telèfon: 938 570 028 · Fax: 938 570 079
masiesv@diba.cat

Entro per primera vegada en la política municipal aquest mandat 2019-2023. Entenc la política com a una eina per servir la gent i solucionar els seus problemes.

Estic acabant el grau universitari d’administració i direcció d’empreses (ADE). Des dels 16 anys he treballat compaginant els estudis de batxillerat i universitaris en el sector comercial, administratiu, comptable i de la restauració.

Actualment sóc el portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya a les Masies de Voltregà i regidor de Comerç, Competitivitat i Treball, etapa que afronto amb il·lusió, ganes de treballar, ajudar i ser útil. Treballant per un país lliure, socialment just, econòmicament pròsper, mediambientalment responsable, democràticament avançat, culturalment i educativament ric, tolerant i obert al món.

Resto a la vostra disposició.

Retribucions: El regidor Gil Codina Alejandre, no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions (2019 - 2023).

Declaració de béns i activitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, béns i activitats del regidor, Gil Codina Alejandre, a la documentació adjunta.

Indemnitzacions vigents legislatura 2019 - 2023:
Per assistència al Ple: 180 € per sessió.
Per assistència a la Junta de Govern Local: 180 € per sessió.
Per assistència a la Comissió Especial de Comptes: 40 € per sessió.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/gilcodina/

Facebookhttps://www.facebook.com/gil.codinaalejandre

Darrera actualització: 17.02.2023 | 15:07