Gil Codina Alejandre

Fem les Masies de Voltregà - Ara pacte local

PRIMER TINENT D'ALCALDIA
REGIDOR D'HISENDA, DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, EMPRESA, COMERÇ I TURISME

Telèfon: 93 857 00 28
masiesv@lesmasiesdevoltrega.cat

 

Entro per primera vegada en política municipal el mandat 2019-2023. Entenc la política com a una eina per servir la gent i solucionar els seus problemes més que crear-ne de nous. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Des de ben jove vaig compaginar els estudis i la feina, ara ho faig amb la feina i l'ajuntament.

Soc el portaveu del grup municipal de FEM les Masies de Voltregà i regidor d'hisenda, desenvolupament econòmic, empresa, comerç i turisme, etapa que afronto amb il·lusió, ganes de treballar, ajudar i ser útil. Treballant per un país lliure, socialment just, econòmicament pròsper, mediambientalment responsable, democràticament avançat, culturalment i educativament ric, tolerant i obert al món.

Resto a la vostra disposició.

 

Retribucions: El regidor Gil Codina Alejandre, no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions (2023 - 2027).

Declaració de béns i activitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, béns i activitats del regidor, Gil Codina Alejandre, a la documentació adjunta.

Indemnitzacions vigents legislatura 2023 - 2027:
Per assistència al Ple: 180 € per sessió.
Per assistència a la Junta de Govern Local: 180 € per sessió.
Per assistència a la Comissió Especial de Comptes: 40 € per sessió.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/gilcodina/

Facebookhttps://www.facebook.com/gil.codinaalejandre

Darrera actualització: 25.01.2024 | 13:46