Notícies del Ple de 21 de setembre de 2023

En el Ple Extraordinari celebrat el dia 21 de setembre de 2023 es van aprovar els següents acords:

- Es va aprovar per unanimitat:

01.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior corresponent a la del Ple de 20 de juliol de 2023.

06.- Aprovació de l’adhesió al Conveni marc de col·laboració entre l’Agència de Residus de Catalunya i els sistemes de responsabilitat ampliada de productor (SRAP) de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

07.- Aprovació de l’adhesió al Conveni marc de col·laboració entre l’Agència de Residus de Catalunya i els sistemes de responsabilitat ampliada de productor (SRAP) de residus de piles i acumuladors.

- Es va aprovar amb 7 vots a favor dels Grups Municipals Sumem per les Masies de Voltregà - CP, Som Voltregà - Acord Municipal i Fem les Masies de Voltregà - Ara Pacte Local (ARA PL) i 4 vots en contra del Grup Municipal Junts per les Masies de Voltregà - Compromís Municipal (CM).

03.- Aprovació de les festes local de l’exercici 2024

- Es va aprovar amb 7 vots a favor dels Grups Municipals Sumem per les Masies de Voltregà - CP, Som Voltregà - Acord Municipal i Fem les Masies de Voltregà - Ara Pacte Local (ARA PL) i 4 abstencions del Grup Municipal Junts per les Masies de Voltregà - Compromís Municipal (CM).

04.- Aprovació de la modificació de pressupost 03/2023

05.- Proposta de nomenament de la Jutgessa de Pau titular del municipi de les Masies de Voltregà

- Es va aprovar amb 6 vots a favor de vots a favor dels Grups Municipals Sumem per les Masies de Voltregà – CP i Fem les Masies de Voltregà - Ara Pacte Local (ARA-PL) i  4 abstencions del Grup Municipal Junts per les Masies de Voltregà - Compromís Municipal (CM) i 1 vot en contra del Grup Municipal Som Voltregà - Acord Municipal.

02.- Aprovació inicial del projecte de  transformació de l’àmbit del mercat no sedentari de les Masies de Voltregà

05.- Proposta de nomenament de la Jutgessa de Pau titular del municipi de les Masies de Voltregà

El Ple va finalitzar a les 20.30 h.

Darrera actualització: 06.03.2024 | 10:41