Noves ofertes de feina!

Benvinguts i benvingudes al Club de la Feina Virtual,

Hem habilitat aquest espai perquè mentre duri el confinament no podem obrir l'espai físic del Club de la Feina, però entenem que hem de seguir treballant igualment per trobar feina, o procurar una millora laboral si és el que esteu buscant.

A les imatges trobareu un seguit de recursos perquè pugueu dedicar una estona a analitzar la vostra situació actual. És tot un repte, però el resultat valdrà la pena, n'estem segurs!

Aquesta setmana la proposta que us fem és treballar les competències. Us animem a fer que us conegueu més a fons i que exploreu aquelles competències que heu anat adquirint al llarg de la vostra trajectòria professional i personal que us poden ajudar a trobar una feina en el sector que desitgeu. Tant si és el mateix al qual ja us dedicàveu, com si és un de diferent, perquè veureu que la majoria són compatibles. Analitzeu quines teniu i a quin nivell. Després analitzeu quines necessiteu pel lloc de treball que voleu buscar, i si heu de millorar el nivell o si les heu de desenvolupar. Sort i ànims!

Pots accedir a un diccionari de competències a través d'aquest enllaç: http://mapalaboral.org/files/pdf/diccionari-de-competencies.pdf

En aquest enllaç veuràs que diu per Joves i recorda, tinguis l'edat que tinguis, si estàs en edat laborable, és que ets jove!

En aquest document podràs treballar competències com:

        - Adaptabilitat
        - Comunicació
        - Disposició a l'aprenentatge
        - Gestió de les emocions
        - Identificació
        - Iniciativa – autonomia
        - Organització
        - Relació interpersonal
        - Responsabilitat
        - TIC (tractament de la informació i competència digital)

Hi trobareu la definició, aspectes que et faran reconèixer si la tens o no i per tant, com millorar-la. Recordeu que és molt important que quan identifiqueu competències que teniu, pugueu posar exemples pràctics on es demostri que la teniu i la poseu en pràctica, perquè possiblement en una entrevista de treball us ho faran dir. A més a més, cal dir que a l'hora de treballar, també l'haureu de posar en pràctica, perquè és possible que us hagin contractat per disposar de determinades competències que heu dit que teniu.

Al final del document veureu que hi ha més diccionaris que podeu consultar, i és que de competències n'hi ha moltes, i d'agrupacions de competències també. És important saber discriminar entre diferents tipus de competències, i cal saber que s'organitzen en moltes categories diferents, però les més importants podríem dir que són:

 • Competències transversals: Són les que adquirim al llarg de la vida en les diferents activitats que desenvolupem.
 • Competències bàsiques: Són les que hem adquirit a escala curricular a l'escola, institut...
 • Competències professionals: Són les que adquirim en el nostre lloc de treball.

Recordeu que si teniu dubtes o voleu contactar amb el Servi Local d'Ocupació del Voltreganès: promocioeconomica.voltreganes@gmail.com Us respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Ànims amb la feina i aprofitem aquests dies per seguir avançant i perfilant el nostre perfil professional!

Dijous de la setmana que ve, nova proposta de treball!

 

Taulell virtual del Servei Local d'Ocupació del Voltreganès

Ofertes de feina:

 • Empresa del Voltreganès busca comptable amb experiència per incorporar a la plantilla. Ofereixen feina estable, amb un contracte inicial de relleu a jornada completa. Informeu-vos de les condicions a la pàgina web de Xaloc: https://xaloc.diba.cat/
 • A causa del confinament de moltes empreses, es necessiten persones per fer d'auxiliars de vigilants a la zona de Vic, Ripoll i Campdevànol.
  Els requisits principals són que es disposi de permís de conduir i vehicle propi, ser major de 50 anys i parlar català i castellà. No és necessari disposar de cap titulació ni formació específica. Les persones hauran de fer vigilància de naus, sense estar en contacte amb altres persones ni haver de tocar res.
  Els interessats per saber què heu de fer per presentar-vos com a candidats, podeu trucar al Grup Català de Treball, al telèfon 93 889 08 80 (Vic).
  Molta sort!

Et pots posar en contacte amb nosaltres a través del mail: promocioeconomica.voltreganes@gmail.com o bé al Club de la Feina!

Si creus que pots encaixar en alguna d’aquestes ofertes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, t’estem esperant!

Des del Club de la Feina et recordem que els dijous de 10.30 a 12.30 h t’esperem al Sac per ajudar-te a buscar feina, millorar el teu currículum o fer-lo si no en tens; i per donar-te més recursos i eines.

Us deixem amb l'enllaç de les ofertes de feina de la xarxa Xaloc: https://xaloc.diba.cat/

VINE AL CLUB DE LA FEINA!

Darrera actualització: 02.04.2020 | 12:41

Imatges

SOC Club Feina Virtual Club Feina Virtual