Cronoescalada Up Xic

La nostra essència: 4,5 km i 500+ per gaudir d'un recorregut tècnic, ràpid i exigent.

Up Xic neix d'un humil projecte de 3 joves estudiants l'any 2018. Neix amb el lema "EL/LA PROTAGONISTA ETS TU" que reflecteix la intenció de l'organització en tractar a tots els participants de la millor manera possible i crear un molt bon ambient d'esport salut. Amb un primer any de molta il·lusió s'arriba fins als 80 participants en la primera Cronoescalada Up Xic.

A partir d'aquí s'uneixen 2 integrants més a l'equip organitzatiu que amb molta feina i dedicació, l'any 2019 es decideix de fer entrar en la programació de la cursa una sèrie de curses infantils, anomenades Up Xic Kids, dins del calendari de la Catalonia Kids Cup. Amb aquestes curses s'aconsegueixen fins a 250 participants.

Per a 2021 s'introdueix com a novetat la incorporació de la Up Xic Kids al Circuit Català d'escoles de Trail organitzat per la FEEC.

La cursa que ens dona nom, la Cronoescalada Up Xic té sortida a Sant Hipòlit de Voltregà i arribada a l'ermita de Sant Martí Xic a les Masies de Voltregà, municipi pel qual es passa una major part del recorregut. La cursa es caracteritza per tenir un recorregut exigent i tècnic que et porta a gaudir d'una magnífica posta de sol a l'ermita de Sant Martí Xic.

Darrera actualització: 31.08.2021 | 13:02