Dia dels drets dels infants

Les Masies de Voltregà commemora el Dia Universal de la Infància. Tots els drets per a tots els infants!

Les Masies de Voltregà es va adherir als actes del 30è aniversari de l'aprovació de la convenció sobre els drets de l'infant.

El 20 de novembre es commemora el Dia Universal dels Drets de l'Infant a tot el món. Per aquest motiu, l'Ajuntament de les Masies de Voltregà, organitza una matinal amb els alumnes de 1r i 2n d'ESO del Voltreganès.

L'any 2019 l'activitat va iniciar-se amb un taller d'atrapa-somnis, esmorzar, lectura del manifest i tot seguit, l'actuació de circ amb l'ONG de Pallassos Sense Fronteres.

Vam compartir aquestes activitats i reflexionar sobre les dificultats que, encara avui dia, tenen molts nois i noies d'arreu del món per accedir a l'educació. Encara hi ha milers d'infants que pateixen situacions d'exclusió social i pobresa. Per tant, és important destinar esforços als infants i joves amb l'objectiu de garantir, des del naixement, la igualtat d'oportunitats per a tota la infància i tots els suports que permetin la seva inclusió i participació activa.

Des de l'Ajuntament treballem en programes i accions que insisteixin en la prevenció, la protecció i la participació d'infants i adolescents, a fi de garantir el seu correcte desenvolupament, millorar les seves condicions de vida i erradicar les situacions que vulnerin els drets que els són inherents.

Darrera actualització: 19.01.2022 | 09:29