Càpsula - Orientació acadèmica i professional

Projecte anual i d'abast comarcal organitzat pel Consell Comarcal d'Osona conjuntament amb les Regidories de Joventut de la comarca.

Càpsula són unes jornades d'orientació acadèmica i professional de tres dies de durada que s'estructuren en unes jornades de matí destinades a l'alumnat de 4t d'ESO i en una sessió de tarda destinada a famílies i agents socioeducatius.

L'objectiu principal és donar a conèixer al jovent que acaba l'etapa d'educació secundària obligatòria, les diferents opcions de formació reglada postobligatòria de primer nivell, de la comarca d'Osona.

Càpsula matí és l'espai destinat a joves de 4t d'ESO per mostrar l'oferta educativa i oferir recursos d'acompanyament en el procés d'orientació i presa de decisions. L'alumnat de 4t d'ESO dels instituts de la comarca està convidat a passar el matí i gaudir de les xerrades, tallers i activitats que s'organitzen. A la tarda, s'organitzen xerrades destinades a familiars i professionals.

També es col·loquen estands amb tallers de cicles formatius de grau mitjà de la comarca, punts d'orientació personalitzada, jocs i activitats.

Darrera actualització: 31.08.2021 | 13:51