Casal d'estiu

L'Àrea d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà posa en marxa durant el mes de juny i juliol el casal esportiu per a infants i joves de 2n de primària a 4t d'ESO. El que pretenem és oferir un ventall d'activitats esportives atractives i diverses per aquest sector de població.

Volem donar-los l'oportunitat de conèixer i practicar diferents esports i activar-los durant les vacances d'estiu, a l'hora de crear un espai de relació i interacció entre iguals. Amb els casals d'estiu infantils i el casal joves esportiu es pretén cobrir les necessitats actuals en les quals la nostra societat es veu immersa a causa de la incorporació de les dones al mercat laboral. Així doncs, els casals infantils i juvenils programats pertanyen a l'educació no formal, més relacionada amb els valors i habilitats.

Però pot ser que la nostra activitat tingui continguts tan importants i essencials com en l'educació formal. Per això, els coneixements, poden tenir poca o molta importància dins la nostra activitat però segur que en major o menor mesura hi seran presents.

Objectiu general: Oferir un espai exclusiu pels joves programant activitats esportives del seu interès que trenqui amb la rutina escolar de tot l'any.

Objectius:
- Promocionar l'exercici físic a l'aire lliure.
- Fomentar hàbits saludables entre la població del Voltreganès.
- Utilitzar l'activitat física com a eina per treballar temes de no exclusió, respecte, etc.
- Crear un espai d'igualtat d'oportunitats entre joves de diferents cultures i d'ambdós sexes.
- Valorar el medi ambient a través de la pràctica a l'aire lliure.
- Reconèixer, valorar i complir les normes socials relacionades amb el respecte a si mateix i envers els altres.

Destinataris: joves de 12 a 16 anys.

Darrera actualització: 18.05.2020 | 12:50

Imatges

Casal d'estiu