Associació Sociocultural del Voltreganès

ASC del Voltreganès: QUÈ S'HI POT FER. Associació sense afany de lucre, basada en el voluntariat.

L'Associació Sociocultural del Voltreganès "QUÈ S'HI POT FER" – Casa Museu del Voltreganès, duu a terme una sèrie d'activitats i tallers per a la promoció de la cultura i l'art als municipis voltreganesos. El conjunt de les mateixes es pot agrupar en dues vessants:

- Activitat museística/exposicions: la Casa Museu del Voltreganès (Vinyoles) manté una exposició fixa de caràcter etnològic, així com realitza exposicions temporals de caràcter artístic, centrant-se principalment en l'obra d'autors locals o de la comarca d'Osona.

- Tallers: per altra banda, l'associació realitza una sèrie de tallers de tipus artístic i cultural, dirigits especialment a infants, gent gran i discapacitats, tot i que oberts a tots els públics: taller de pintura, de ceràmica, de restauració d'objectes i d'interpretació lectora. Així mateix, es duen a terme activitats i tallers puntuals, tant a l'espai de la Casa Museu com a l'exterior, dirigits sobretot a escoles i casals de la tercera edat o d'altres col·lectius que no puguin desplaçar-se.

Passeig Comtes Lacambra, 3 (Casa Museu del Voltreganès) - 08509 Vinyoles (Les Masies de Voltregà) - Barcelona
Telèfon: 640 654 994
Adreça electrònica: asc.queshipotfer@gmail.com
Lloc web: www.cmv.cat/
Darrera actualització: 11.03.2021 | 10:32