Càpsula - Orientació acadèmica i professional

Projecte anual i d'abast comarcal organitzat pel Consell Comarcal d'Osona conjuntament amb les Regidories de Joventut de la comarca.

Càpsula són unes jornades d'orientació acadèmica i professional de tres dies de durada que s'estructuren en unes jornades de matí destinades a alumnes de 4t d'ESO i en una sessió de tarda destinada a famílies i agents socioeducatius.

Objectiu: donar a conèixer a joves que acaben l'etapa d'educació secundària obligatòria, les diferents opcions de formació reglada postobligatòria de primer nivell, de la comarca d'Osona.

Càpsula matí és l'espai destinat als joves de 4t d'ESO per mostrar l'oferta educativa i oferir recursos d'acompanyament en el procés d'orientació i presa de decisions. Els alumnes de 4t d'ESO dels instituts de la comarca estan convidats a passar el matí i gaudir de les xerrades, tallers i activitats que s'organitzen. A la tarda, s'organitzen xerrades destinades a pares i mares i a professionals.

També es col·loquen estands amb tallers de cicles formatius de grau mitjà de la comarca, punts d'orientació personalitzada, jocs i activitats.

Darrera actualització: 18.05.2020 | 13:13