Informació per a empreses i persones emprenedores

Assessorament i acompanyament als emprenedors del Voltreganès que s’adrecen al servei.

Difusió d'informació útil per a empreses i persones emprenedores del Voltreganès: premis, ajuts, subvencions, activitats formatives...

 

Ubicaempresa: És un cercador gratuït que ofereix informació actualitzada i contrastada de les ofertes immobiliàries destinades a les activitats econòmiques: naus i solars industrials dels 52 municipis de la comarca. Ofereix la possibilitat de filtrar la cerca d'acord amb unes característiques concretes i permet obtenir indicadors sobre l'evolució del mercat immobiliari i descarregar informes personalitzats. Ves a l'apartat "CERCA ESPAI PER LA TEVA EMPRESA"

 

Porta Residu Recurs: és una borsa de subproductes de Catalunya, un marketplace virtual i gratuït de compravenda o intercanvi de subproductes i residus entre empreses impulsada pel Consell de Cambres de Catalunya i la col·laboració de l'Agència de Residus de Catalunya. El seu objectiu és promoure la recuperació i reintroducció de materials a les cadenes productives aconseguint d'aquesta manera complir amb l'objectiu principal de l'economia circular: mantenir els materials el màxim temps possible en els cicles productius. De moment està disponible al directori empresarial. Aquí trobareu l'explicació de tots els passos que s'han de seguir per utilitzar-ho i quins residus es prioritzen a la comarca.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 14:10