Club Ciclista Voltregà

El Club Ciclista Voltregà, és una de les entitats més antigues del Voltreganès, fundat l'any 1946 i amb més de cent cinquanta socis, la majoria dels quals són dels municipis de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà.

Aquest Club s'ha caracteritzat per la seva implicació en la societat dels nostres municipis, fomentant l'esport des de la vessant lúdica i també des de la competició.

Des de la vessant lúdica cal destacar, la col·laboració amb les escoles en l'organització de sortides en bicicleta per a pares i alumnes, pedalades populars en diferents festes dels municipis i cada any dues marxes: una al mes d'ocubre amb dos nivells: 40 i 20 quilòmetres i una altra al mes de maig (La Ruta de les Ermites), d'uns 80 o 90 quilòmetres.

Pel que fa a la vessant competitiva,  des dels seus inicis, el Club Ciclista Voltregà ha participat en l'organització d'importants proves ciclistes, tan rellevants com els Campionats d'Espanya de Muntanya els anys 1947 i 1949; el Campionat d'Espanya de Veterans l'any 1970; la Setmana Catalana de Ciclisme l'any 1978, així com diverses edicions de la Challenge Osona-Ripollès i de la Copa Catalana. Últimament també han col·laborat en l'organització de proves de Bike-Trial del Campionat Comarcal i del Campionat de Catalunya.

Tot això és gràcies a les persones que des dels seus inicis han fet possible aquests més de 50 anys d'història.

Edifici Ateneu - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona
Telèfon: 696331682
Adreça electrònica: ccvoltrega@hotmail.com
Darrera actualització: 18.12.2018 | 12:11