Salutació de l'Alcaldessa

La meva cordial salutació i benvinguda a la web de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà.

La societat del coneixement ens ofereix la possibilitat de mantenir una relació permanent, atenta i immediata amb tot allò que passa al nostre entorn. Per això us animo a navegar per la web i que aquesta plataforma virtual sigui un espai d'interrelació i d'informació, un instrument per intensificar les relacions entre administració i ciutadania, entre el teixit social i econòmic i el conjunt de la població.

La nostra web ha de ser un canal de relació útil, eficaç i amable entre l'Ajuntament i els veïns i les veïnes de les Masies de Voltregà. D'aquí els nostres esforços per ampliar-ne els continguts, millorar-ne l'accessibilitat i avançar cap a una major transparència. I, crec, que estem en el bon camí perquè la nostra pàgina ha assolit un excel·lent en el grau de transparència de la informació publicada, cosa que l'ha feta mereixedora del Segell Inforparticipa que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona conjuntament amb la Generalitat de Catalunya.

La web vol facilitar, encara més, l'accés a la informació pública, rendir comptes i implicar la ciutadania en les decisions del govern municipal tal com ja hem fet amb els processos participatius dels diversos plans aprovats: pla de mobilitat, d'accessibilitat, de l'aigua, d'igualtat, d'equipaments esportius, etc. Ha passat el temps de governar per a la ciutadania, ara toca governar amb la ciutadania.

Les facilitats que ens ofereix la tecnologia són innumerables, no podem oblidar però, que l'atenció a les persones és el que ens fa ser i sentir-nos singulars. Pel que em toca directament, l'Alcaldia, la meva voluntat és mantenir el tracte amb les persones, l'atenció directa, l'escolta activa i l'intercanvi de visions, que són eines facilitadores i estimuladores de les energies i de les idees que tenim pel nostre poble.

Us convido a conèixer tot el que teniu al vostre abast a través de la web www.lesmasiesdevoltrega.cat, a informar-vos de tot allò que necessiteu, a expressar la vostra opinió, a fer els vostres suggeriments i propostes. Us convido a ser un reflex més del poble que volem.

Verònica Ruiz i Leiva
Alcaldessa

Darrera actualització: 30.06.2021 | 08:44
Darrera actualització: 30.06.2021 | 08:44