Noves ofertes de feina !!

Taulell virtual del Servei Local d'Ocupació

Benvinguts al Taulell virtual del Servei Local d'Ocupació del Voltreganès

Si busques feina i vols saber quines ofertes hi ha actives, acosta’t al Club de la Feina o posa’t en contacte amb el Servei Local d’Ocupació del Voltreganès

NOVES OFERTES DE FEINA:

  • Jove!! No deixis passar el temps que l’estiu ja està aquí! Si ets monitor o director de lleure, si has estudiat per treballar en una llar d’infants, vine que t’estem buscant! Demana’ns hora per inscriure’t a la borsa de feina del teu ajuntament! També ens pots localitzar per whatsApp al 689 434 984.
  • Si t’estàs plantejant emprendre un projecte professional no dubtis a passar per l’ajuntament i demanar hora amb nosaltres! Hi ha recursos que et poden anar molt bé i noves experiències que et poden aportar eines per emprendre de manera eficient! Vine que t’ajudarem! No triguis gaire perquè s’estan engegant programes molt interessants dels quals en pots formar part!

  • ESTUDIANT ENGINYERIA TÈCNICA PER A CONVENI DE PRÀCTIQUES

Lloc: Tona
Descripció de la Vacant:
Empresa dedicada a la gestió de serveis telemàtics integrals busca estudiant d’enginyeria tècnica per a realitzar pràctiques curriculars en conveni amb la universitat amb l’objectiu de completar la seva formació.
Donarà suport a diferents projectes: realitzar dibuixos de plànols de naus i coberts amb AUTOCAD, redactar instàncies i projectes segons la normativa actual.
Imprescindible coneixements en AUTOCAD i OFFICE i vehicle propi.
Es valorarà proximitat al lloc de treball
Interessats en estudiants de qualsevol Enginyeria tècnica: agrícola, electrònica industrial, mecatrònica; i també de Graus en Enginyeria.
Jornada de treball :
De dilluns a divendres de 9-13h.
S’ofereix:
Completar formació curricular i amb possibilitats de contractació
Contacte: interessats envieu currículum a seleccio@mancoplana.cat amb la referència “Estudiant enginyeria tècnica ” a l’assumpte o entra a www.diba.cat/slo a l’oferta 260088.

ATENCIÓ!

  • EUROFIRMS de VIC (empresa de Treball Temporal) busca HOMES del Voltreganès d’entre 25 i 45 anys, amb 2 anys d’experiència en cadenes de producció del sector del metall, plàstic, fusta o similar. Per treballar en el 4t torn: 7 dies de treball i 4 dies de festa (que son dissabte, diumenge, dilluns i dimarts), 7 dies seguits treballant i 3 dies de festa (dimecres, dijous i divendres). Disponibilitat per fer 2 dels 3 torns que tenen: matí (de 6 a 14h), tarda (de 14 a 22h) i nit (de 22 a 06h).

Salari aproximat entre 1700 i 1800 euros nets (una mica més pel torn nocturn).

Inici per ETT + possible incorporació empresa si el rendiment és correcte i la producció no pateix davallades.

INTERESSATS ANAR A EUROFIRMS VIC.

  • Busquem persones amb certificat de discapacitat d'un 33% per fer tasques de neteja en les instal.lacions i magatzem d'una empresa. Contacta'ns si ets tu!

 

  • Estem cercant persones amb el certificat de professionalitat d'atenció sociosanitaria! Si el tens posa't en contacte amb nosaltres perquè tenim ofertes de feina! Si no tens la titulació però estàs interessat en obtenir-la no dubtis a venir, perquè també tenim oportunitats per tu!

 

  • Buquem una persona jove amb moltes ganes de treballar i motivació per un ofici. Ha de tenir habilitat manual i molta predisposició a l'aprenentatge. Si creus que pots ser tu, vine perquè hi ha una empresa que busca aprenent!

 

  • Si tens experiència com a muntador en tancaments d'al.lumini i busques feina tenim una oferta que et pot interessar!

Si creus que pots encaixar en alguna d’aquestes ofertes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, t’estem esperant!

Contacteu amb el Servei Local d'Ocupació del Voltreganès a:

promocioeconomica.voltreganes@gmail.com

Et recordem que els dijous de 10 a 12h t’esperem al Ganxo per ajudar-te a buscar feina, millorar el teu currículum o fer-lo si no en tens, i per donar-te més recursos i eines. VINE AL CLUB DE LA FEINA!

Darrera actualització: 20.03.2018 | 12:37