Benestar Social i Igualtat

Els serveis socials municipals són el primer nivell del sistema públic de serveis socials i els més pròxims a les persones i famílies que presenten dificultats socials de manera temporal o permanent.

Ofereixen suport, informació i ajuden a cercar solucions de les diferents problemàtiques presentades així com treballen en la prevenció de situacions de risc.

Notícies

  • 21 de juliol de 2020 Llanetes amb companyia reparteixen ninots a nadons nounats de l'Hospital General de Vic Popets Llanetes Vic

    Dilluns 20 de juliol Llanetes amb companyia van anar a l'Hospital General de Vic a lliurar 22 "popets" per nadons nounats.

  • 7 de juliol de 2020 Quilòmetre solidari Quilòmetre solidari

    El 25 d'octubre d'enguany, coincidint amb el Dia Internacional de la Pell de Papallona, epidermòlisi bullosa, un veí del nostre municipi participarà en la Marató de Barcelona realitzant 42 km i 195 m de forma solidària. Us animem a col·laborar amb 1 € per cada quilòmetre que corri o el que cregueu oportú, per tal d'ajudar a les persones que pateixen la malaltia, que actualment no té cura.

Darrera actualització: 06.11.2019 | 08:07