Notícies

Pàgina 1 de 2
 • Ozó 19 de juliol de 2018 Avís preventiu ozó Troposfèric.

  Avís de superació OZÓ TROPOSFÈRIC:

  Us informem que avui, dia 19 de juliol de 2018, s’ha superat el llindar d'informació (>180 µg/m 3 ) a la zona de qualitat de l'aire de la Plana de Vic (ZQA 6):

 • 17 de juliol de 2018 Noticies del Ple Ordinari del 12 de juliol de 2018

  En el Ple Municipal celebrat el passat 12 de juliol es van aprovar per unanimitat tots els punts de l'ordre del dia, que eren els següents:

 • Ctra- C-17 Z 16 de juliol de 2018 PRECAUCIÓ A LA CARRETERA C-17z

  Hi ha hagut un esllevissament a la carretrera C-17Z  a l'alçada de Creu Mola que ha envadit la calçada i està produïnt talls de trànsit. 

  Des de l'Ajuntament ja hem avisat al servei de carreteres perquè actuin immediatament en la neteja de la via. 

  Us demanem Precaució a l'hora de circular. 

   

  Gràcies 

 • pallasso 13 de juliol de 2018 Actuació del pallasso Salmonete al Circ Kids

  Avui, com cada divendres hem gaudit d'un espectacle. Aquesta setmana ha sigut la temàtica de pallassos i ens ha visitat en Salmonete. Ens ha demostrat les habilitats que té i ho hem gaudit plenament

 • clavegueram 12 de juliol de 2018 Nova actuació a la xarxa de clavegueram

  Si llencem el que no toca pel lavabo embussem clavegueres. A la foto podeu veure el tap que es produeix amb l’acumulació de productes que no s’han de llençar pel lavabo.

  Recordem no llençar tèxtil ni panyals ni compreses, ni tot allò que no sigui biodegradable

 • workout 12 de juliol de 2018 S'inaugura l'Street Workout, proposat pels joves del municipi

  És un equipament per fer activitat física a l'exterior ubicat a la zona esportiva del Despujol

  Les Masies de Voltregà posa en marxa l'Street Workout, un equipament esportiu proposat pels joves del municipi que permet fer activitat física a l'exterior basada en el fitness i utilitzant el propi pes corporal. La instal·lació s'inaugura el divendres 20 de juliol a la zona esportiva del Despujol en un acte que comptarà amb una exhibició a càrrec de “Aguilillas Crew” (grup esportiu integrat pels millors freestylers nacionals), una competició de la mà del grup comarcal Titan Bars (la “Titan Bars Battle-LMV18”) i un taller obert per a tots els assistents.

   

  L'equipament està format per diferents barres de dominacions; concretament, són 3 barres paral·leles altes, 2 barres paral·leles baixes, 1 barra “monkey bar” inclinada adaptada a usuaris amb mobilitat reduïda i 2 baranes d'ascens també adequades per a aquest tipus d'usuaris. La seva posada en marxa ha tingut un cost de 11.458,70 euros, als quals s'hi han de sumar uns 3.500 euros corresponents a l'adequació del terreny i als treballs d'instal·lació. Les obres van començar el mes de maig de 2018 i han tingut una durada d'uns dos mesos.

   

  L'Street Workout neix fruit de la demanda dels joves de les Masies de Voltregà a través dels processos participatius durant l'elaboració del nou Pla Local de Joventut per al període 2018-2021, aprovat el passat mes de març. “ La proposta sorgeix durant la fase de diagnosi del pla, que comença a finals del 2016 i finalitza el juny de 2017. Els joves ens van demanar aquest equipament i, des d'aquell moment, hem anat treballant conjuntament amb ells de manera que han pogut participar directament en el disseny de l'equipament” , explicar la regidora de Desenvolupament Econòmic, Joventut i TIC, Verònica Ruiz.

 • aigua 10 de juliol de 2018 Les Masies de Voltregà rebaixa el cost de l'aigua

  Una família que consumeix fins a 18 metres cúbics tindrà un estalvi del 36,9%

  Els veïns i veïnes de les Masies de Voltregà a partir d'ara pagaran menys per la taxa de subministrament d'aigua potable i de manteniment del clavegueram. Ho faran després que el ple de l’Ajuntament aprovi en la sessió ordinària del proper dijous, dia 12 de juliol, fer efectiu el pagament per amortitzar la inversió dels projectes de la xarxa de portada d'aigües i de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) d'Osona Nord-Voltreganès.

  Concretament, es pagaran 794.853,93 euros a l'empresa concessionària del servei d'aigua, Sorea, quantitat que correspon al finançament que la mateixa va realitzar al consistori per fer front a la part que li corresponia com a municipi implicat. Inclou el cost de les obres de la planta potabilitzadora i la construcció de la xarxa de portada d'aigües, des de l'estació fins als dipòsits municipals d’aigua.

  L’any 2016, data de finalització de les obres, l'Ajuntament de les Masies de Voltregà es va veure obligat a recórrer al finançament extern per no poder fer-se càrrec del pagament de l’obra ja que la Llei de Racionalització de l’Administració Local li impedia finançar-ho amb recursos municipals. El cost total de l’obra va ser de 1.028.996,15 euros, dels quals el juny de 2018 s'havien retornat 233.146,07 euros.

  Amb l'amortització de la quantitat finançada per Sorea, s’abarateix tant el cost de l’aigua com el de la taxa de manteniment del clavegueram. La rebaixa suposa un estalvi d’un 36,9 % per a un tipus de família de quatre membres que consumeixen fins a 18 metres cúbics d’aigua i d'un 26,52 % per a les famílies que en consumeixen fins a 45 metres cúbics.

 • humana 10 de juliol de 2018 Es recuperen més de 10 tones de roba usada durant el primer semestre per a promoure’n la reutilització i el reciclat.

   

   

 • vinyoles 10 de juliol de 2018 Vinyoles celebra una Festa Major amb més actes i novetats

  El passat dimecres 4 de juliol es va donar el tret de sortida a la programació de la festa major amb una cursa d’orientació en la qual van participar 7 equips. Dijous, es va oferir a l’església romànica de Vinyoles  “ Camins del Paradís” vida i obra del poeta Verdaguer, la qual, paral·lelament estrenava el cicle MOSICAL, nou projecte cultural que es realitza amb 5 municipis  més de la comarca i que promou cultura, gastronomia i fotografia. Divendres es va celebrar el pregó, a càrrec d’Andreu Corominas, i les tradicionals caminada i botifarrada, a la zona de la Serreta on també se celebrava el concert jove. Durant el dissabte l’oferta era ben diversa, portes obertes a la casa museu del Voltreganès; campionat de petanca; torneig de futbol i gimcana van ser els actes  diürns, al vespre es va celebrar el ball de festa major. Diumenge al mati hi havia  una cercavila de gegants, bastoners i batucada i al migdia una arrossada popular que arran de la previsió de pluja es va celebrar al pavelló d’esports, així com també el gran quinto i les havaneres.  En acabar es va poder oferir el correfoc que ja s’havia hagut d’ajornar per la pluja de dijous. Dilluns al mati  estava destinat als més petits, amb la xocolatada popular, la festa de l’escuma i a la tarda  espectacle infantil i gelatada; el final de festa es va amenitzar amb un espectacle piromusical.

 • 6 de juliol de 2018 Procés selectiu per a la contractació de personal interí per l'escola bressol municipal mitjançant concurs-oposició

  Obert el termini de presentació de sol.licituds per a la contractació de personal interí, fins dijous dia 26 de juliol, ambdós inclosos

  BASES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONAL INTERÍ PER l’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE L’AJUNTAMENT DE LES MASIES DE VOLTREGÀ, MITJANÇANT CONCURS – OPOSICIÓ

 • Estat actual 5 de juliol de 2018 Avís preventiu ozó Troposfèric.

  Per avui es preveu que els nivells d'ozó troposféric siguin moderats a gairebé tot el territori i alts a La Plana de Vic i a l'Alt Llobregat, per aquest motiu s'ha emès un avís preventiu per possibilitat de superació del llindar d'informació. 

 • ocupacio 5 de juliol de 2018 Comencen els MONOGRÀFICS D’OCUPACIÓ!

  SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ DEL VOLTREGANÈS:

  No et deixis perdre les oportunitats que t’oferim per millorar les teves competències per trobar feina.

  El primer monogràfic és per afrontar amb èxit  l’entrevista de feina, et donarem les claus i les eines necessàries.

  Esperem la teva inscripció trucant als ajuntaments o venint tu mateix al Club de la Feina.

 • premis 4 de juliol de 2018 PREMIS INNOVACAT GUARDONEN DUES EMPRESES DE LES MASIES DE VOLTREGÀ

  L’alcalde i la regidora de Desenvolupament Econòmic assisteixen a l’entrega de guardons dels Premis Innovacat que tenen com objectiu potenciar i dinamitzar el teixit econòmic i productiu del territori.

  D’entre les 6 empreses patrocinadores, dos són de les Masies de Voltregà, la Farga i Bonpreu.

  L’alcalde i la regidora van aprofitar per expressar al President del Parlament, Molt Hble Sr Roger Torrent, la solidaritat i desacord per l’empresonament preventiu de polítics i activistes socials.

 • promocio economica 4 de juliol de 2018 PROGRAMA KURRA’T EL CURRO:

  Comencen els MONOGRÀFICS D’OCUPACIÓ!

  No et deixis perdre les oportunitats que t’oferim per millorar les teves competències per trobar feina.

  El primer monogràfic és per afrontar amb èxit  l’entrevista per competències, et donarem les claus i les eines necessàries.

  Esperem la teva inscripció per whatssap, trucant als ajuntaments, per correu electrònic o venint tu mateix a dir-ho al Club de la Feina o l’Ajuntament de Sant Hipòlit.

 • piscina 3 de juliol de 2018 Ja han arrencat les activitats a la piscina municipal

  Com cada any el Biblioaccés i el Sac és desplacen a la piscina, cada dimecres i divendres, de 16:30 a 20:00h, per fer una zona de jocs i revistes i tot tipus d'activitats: waterpolo, trapezi, paddle surf, taller de parkour, slackline, xapes...

   

 • Mosical 2 de juliol de 2018 MOSICAL
  Les Masies de Voltregà donarà el tret de sortida al cicle de cultura “Mosical” que s’estrena enguany dins dels actes de la festa major de Vinyoles i que s’ha programat conjuntament amb 5 municipis més de la comarca: Manlleu;  Rupit i Pruit; L’ Esquirol; Sant Pere de Torelló i Tavertet.  El projecte neix amb la voluntat de fer visibles espais singulars dels municipis que hi participen i promoure art i artistes de petit format i  gastronomia local. Dijous 5 de juliol, l’ església romànica de Vinyoles, a les Masies de Voltregà,  oferirà el primer dels espectacles “ Camins del Paradís, poemes de Jacint Verdaguer, amb Valentí Maymó , rapsode i tenora, i Jordi Lara, a càrrec de la dramatúrgia.

  Al finalitzar l’espectacle hi haurà  un tastet de productes d’elaboració quilòmetre cero, elaborats per Can Rai.

  L’ajuntament vol expressar el seu  agraïment, tant  a l’Associació Fotogràfica del Voltreganès com al Patronat d’Estudis Osonencs per la seva col·laboració.

  Gràcies!

 • Festa Major Vinyoles 2018 2 de juliol de 2018 Programa de Festa Major de Vinyoles 2018

  Programa de Festa Major de Vinyoles 2018

 • espectacle 2 de juliol de 2018 Acaba la primera setmana del Casal Circ Kids amb un espectacle de llum

  Divendres vàrem gaudir de l'espectacle la llinterna màgica de la companyia Salmonete. Els infants s'ho van passar d'alló més bé. Dins la programació del Casal infantil Circ Kids, cada setmana disfrutarem d'un espectacle relacionat amb la temàtica del Circ.

 • orientacio 2 de juliol de 2018 Iniciem la segona setmana del casal esportiu amb l’activitat d’orientació , dirigida pel tècnic especialista Jordi Sales

  Tots els nens i nenes del casal han gaudit d’una matinal on la orientació n’ha estat la protagonista. Trobar les fites amagades al jardí del Despujol ha estat tot un repte pels més de 18 equips. Així doncs, més de 100 nens i nenes han après i experimentat les nocions bàsiques de l’orientació, interpretació de mapes...etc. Properament i dins la programació del casal esportiu es durà a terme la segona matinal d’orientació per a totes els participants del Casal

 • 26 de juny de 2018 Avís preventiu OZÓ TROPOSFÈRIC

  Avís preventiu OZÓ TROPOSFÈRIC

Pàgina 1 de 2
Pàgina 1 de 47
Pàgina 1 de 47
Darrera actualització: 19.07.2018 | 14:38

Opcions

Darrera actualització: 19.07.2018 | 14:38