Marxa Nòrdica a les Masies de Voltregà

Dijous, 21 de març de 2024 a les 08:00

Ahir es va dur a terme la 4a caminada del Cicle de Marxa Nòrdica i va ser el torn de recórrer les Masies de Voltregà que va ser el municipi amfitrió.

Més de 150 persones van gaudir de l'entorn del nostre municipi tot passejant. A les 9 h arribaven participants de Lliçà de Vall, Roda de Ter, Sitges i les Masies de Voltregà i després d'esmorzar, l'alcaldessa Verònica Ruiz va donar la benvinguda juntament amb el regidor d'esports, Ramon Pardo.

A les 10 h s'iniciava la caminada amb un recorregut circular que passava per Fàtima, on en Carles ens va informar sobre la situació geogràfica dels dos municipis i l'orografia, seguidament vam continuar la passejada passant per cal Guarda, el camí vora Ter fins a arribar a l'observatori d'ocells.

A l'observatori ens esperaven professionals del Museu del Ter i amb grups reduïts ens van explicar sobre els ocells ardeids mentre amb prismàtics els podíem observar. Vam continuar la passejada vorejant el canal fins a l'escola bressol municipal Can Riva i per acabar vam arribar als Jardins del Despujol on ens esperava el dinar. Per tancar la diada vam poder ballar cançons d'ara i de sempre a càrrec de Fitness Voltregà.

Agraïm la col·laboració de tots i totes les participants de les Masies per fer que la jornada fos un èxit!

Darrera actualització: 21.03.2024 | 10:29