Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:16/08/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Avui comença el joc del marro 2017

Avui comença el joc del marro 2017

09/02/2017

Els comerciants ja tenen a punt els aparadors perquè els infants del Voltreganès puguin iniciar el recorregut de reconeixement i identificació dels marros que estan posats als seus aparadors.

Com cada any, el joc del marro dóna el tret de sortida al Carnestoltes del Voltreganès. A partir d’avui dijous dia 9 de febrer tots els nens i nenes del Voltreganès recorreran els aparadors dels comerços del Voltreganès cercant els marros, aquell objecte infiltrat que no té res a veure amb la seva activitat comercial. Els infants del Voltreganès podran buscar els marros dels comerços fins el dia de Carnestoltes, 18 DE FEBRER

Hi participen un total de 64 comerços de tot el Voltreganès. Entre totes les butlletes que tinguin els marros correctes, hi haurà 6 guanyadors, 2 d’infantil i 4 de primària. Les butlletes s'han de dipositar a les urnes ubicades a les escoles.

Els joves a partir de 12 anys poden participar al concurs de fotografia amb l’aplicatiu de mòbil Instagram, amb l’etiqueta #akiamarro. La foto escollida com a més original i creativa tindrà un premi de 130€ per gastar als comerços del Voltreganès que participin al joc del marro. Podeu consultar les bases en el document adjunt.

A jugar!!

Arxius adjunts

Arxivat a: Comunitat de Municipis del Voltreganès, Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2017 a les 10:08h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona