S'inaugura l'Street Workout, proposat pels joves del municipi

Dijous, 12 de juliol de 2018 a les 00:00

És un equipament per fer activitat física a l'exterior ubicat a la Zona Esportiva del Despujol.

Les Masies de Voltregà posa en marxa l'Street Workout, un equipament esportiu proposat pels joves del municipi que permet fer activitat física a l'exterior basada en el fitness i utilitzant el propi pes corporal. La instal·lació s'inaugura el divendres 20 de juliol a la zona esportiva del Despujol en un acte que comptarà amb una exhibició a càrrec de “Aguilillas Crew” (grup esportiu integrat pels millors freestylers nacionals), una competició de la mà del grup comarcal Titan Bars (“Titan Bars Battle-LMV18”) i un taller obert per a tots els assistents.

L'equipament està format per diferents barres de dominacions; concretament, són 3 barres paral·leles altes, 2 barres paral·leles baixes, 1 barra “monkey bar” inclinada adaptada a usuaris amb mobilitat reduïda i 2 baranes d'ascens també adequades per a aquest tipus d'usuaris. La seva posada en marxa ha tingut un cost d'11.458,70 €, als quals s'hi han de sumar uns 3.500 € corresponents a l'adequació del terreny i als treballs d'instal·lació. Les obres van començar el mes de maig de 2018 i han tingut una durada d'uns dos mesos.

L'Street Workout neix fruit de la demanda dels joves de les Masies de Voltregà a través dels processos participatius durant l'elaboració del nou Pla Local de Joventut per al període 2018-21, aprovat el passat mes de març. “La proposta sorgeix durant la fase de diagnosi del pla, que comença a finals del 2016 i finalitza el juny de 2017. Els joves ens van demanar aquest equipament i, des d'aquell moment, hem anat treballant conjuntament amb ells de manera que han pogut participar directament en el disseny de l'equipament”, explicar la regidora de Desenvolupament Econòmic, Joventut i TIC, Verònica Ruiz.

Darrera actualització: 04.02.2019 | 14:21

Imatges

Street Workout Street Workout Street Workout