Subvencions pel pagament del lloguer jove 2024

Dijous, 14 de març de 2024 a les 12:00

Ja està disponible la convocatòria de les subvencions per al pagament de lloguer o cessió d'ús a joves de 35 anys o menys fins al 12 d'abril.

Es tracta de subvencions per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d'ús als sectors de la població en risc d'exclusió residencial. (Els ajuts no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds).

Va dirigir a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de les convocatòries.

Per fer el tràmit és necessària la identificació digital (idCAT o qualsevol altre). Per tramitar la idCAT mòbil podeu veure aquest vídeo. En aquest manual podeu veure com complimentar la sol·licitud telemàtica.

En cas de voler fer el tràmit de forma presencial, podeu presentar la sol·licitud i la documentació necessària a les borses de mediació per al lloguer social o a les oficines locals d'habitatge.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 11:52