Vinyoles celebra una Festa Major amb més actes i novetats

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 00:00

El passat dimecres 4 de juliol es va donar el tret de sortida a la programació de la festa major amb una cursa d'orientació en la qual van participar 7 equips.
Dijous, es va oferir a l'església romànica de Vinyoles "Camins del Paradís" vida i obra del poeta Verdaguer, la qual, paral·lelament estrenava el cicle MOSICAL, nou projecte cultural que es realitza amb 5 municipis més de la comarca i que promou cultura, gastronomia i fotografia.
Divendres es va celebrar el pregó, a càrrec d'Andreu Corominas, i la tradicional caminada i botifarrada, a la zona de la Serreta on també se celebrava el concert jove.
Durant el dissabte l'oferta era ben diversa, portes obertes a la Casa Museu del Voltreganès; campionat de petanca; torneig de futbol i la gimcana van ser els actes diürns, al vespre es va celebrar el ball de festa major.
Diumenge al matí hi havia una cercavila de gegants, bastoners i batucada i al migdia una arrossada popular que arran de la previsió de pluja es va celebrar al pavelló d'esports, així com el gran quinto i les havaneres. En acabar es va poder oferir el correfoc que ja s'havia hagut d'ajornar per la pluja de dijous.
Dilluns al matí estava destinat als més petits, amb la xocolatada popular, la festa de l'escuma i a la tarda espectacle infantil i gelatada; el final de festa es va amenitzar amb un espectacle piromusical.

Darrera actualització: 22.01.2019 | 08:38