Desenvolupament Econòmic i Ocupació

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació treballa en accions i projectes que donen suport al comerç local, facilita itineraris a seguir a persones emprenedores que tenen una idea de negoci, posa en valor el sector del turisme, orienta a persones que es troben en situació d’atur o amb interès de millorar professionalment. Treballa per optimitzar l’economia del municipi i donar més visibilitat als diferents sectors econòmics, des d’una perspectiva més integradora.

Està formada per tres eixos principals:

. Desenvolupament Local
. Promoció Econòmica
. Ocupació

Notícies

  • 25 de de novembre de 2022 Visita de la Unitat Mòbil d'Informació i Atenció al Consumidor UMIC

    Dijous 24 de novembre al matí la Unitat Mòbil d'Informació i Atenció al Consumidor de la Diputació de Barcelona va rebre a les persones que van assistir a l'espai polivalent del Despujol. L'objectiu d'aquesta unitat és oferir atenció i assessorament presencial a la ciutadania, en l'àmbit de la defensa dels seus drets com a consumidors.

  • 17 de de novembre de 2022 Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor a les Masies de Voltregà OMIC Desembre

    Dijous 24 de novembre, torna l'oficina mòbil d'informació al consumidor. Atendrà gratuïtament les vostres peticions, dubtes i queixes relacionades amb els drets dels consumidors de temes com pot ser la telefonia mòbil, compres, serveis, etc.

  • 17 de de novembre de 2022 Nou logotip de Turisme a les Masies de Voltregà Logo Turisme

    L'Ajuntament de les Masies de Voltregà estrena nova imatge per tots els temes referents al turisme.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 14:32