Educació

Calendari 2019-20

L’Àrea d'Educació aposta per l’educació com un dels principis de qualsevol actuació, individual o col·lectiva, que permeti el creixement integral de la persona per construir una societat més lliure, justa i equilibrada.

Objectius

. Reforçar la funció cohesionadora i inclusiva de l'educació tant als centres educatius com a l'entorn, afavorint els projectes que apostin per l'excel·lència i/o la inclusió.
. Desenvolupar i/o donar suport a programes i projectes específics per garantir l'accés a l'educació formal, no formal i informal des de qualsevol etapa vital.
. Articular sistemes i definir actuacions que portin a un grau de complicitat i implicació de tots els agents del territori en l'educació dels ciutadans i ciutadanes.

Notícies

  • 20 d'octubre de 2020 S'ajornen les activitats de l'123 acció fins a nou avís 123 acció ajornat

    A partir d'avui dimarts dia 19 d'octubre entren en vigor noves mesures en matèria de salut pública per la contenció de la Covid-19.

  • 16 d'octubre de 2020 S'inicia el nou Consistori Infantil de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà Consistori Infantil

    L'Alcalde, Sergi Vilamala, i la Regidora d'Educació, Gemma Sánchez, donen la benvinguda als nous regidors i regidores infantils, agraint tota la feina feta als regidors i regidores del curs passat i animant al nou consistori a treballar de manera intensa i diferent, en un curs que es presenta incert.

  • 9 d'octubre de 2020 Premi Verdaguer de Recerca

    La Fundació Jacint Verdaguer, amb el suport del Museu d’Història de Barcelona, l’Ajuntament de les Masies de Voltregà i la Universitat de Vic, convoquen el Premi VERDAGUER DE RECERCA per tal de fomentar la investigació sobre la figura i l’obra de Jacint Verdaguer i el seu paper essencial en la vertebració de la cultura del nostre país, amb l’objectiu d’incentivar la tasca d’investigadors que puguin aportar noves mirades sobre el poeta i la seva obra.

Darrera actualització: 03.03.2020 | 09:05