Educació

L’Àrea d'Educació aposta per l’educació com un dels principis de qualsevol actuació, individual o col·lectiva, que permeti el creixement integral de la persona per construir una societat més lliure, justa i equilibrada.

Objectius

. Reforçar la funció cohesionadora i inclusiva de l'educació tant als centres educatius com a l'entorn, afavorint els projectes que apostin per l'excel·lència i/o la inclusió.
. Desenvolupar i/o donar suport a programes i projectes específics per garantir l'accés a l'educació formal, no formal i informal des de qualsevol etapa vital.
. Articular sistemes i definir actuacions que portin a un grau de complicitat i implicació de tots els agents del territori en l'educació dels ciutadans i ciutadanes.

Notícies

  • 21 de maig de 2024 Torneig d'Escacs Escolar a les Masies de Voltregà Torneig Escacs

    Demà dimecres 22 de maig és l'últim dia per inscriure's al torneig d'escacs escolar que es disputarà el pròxim dissabte 25 de maig a partir de les 16 h a la Pèrgola de la Gleva.

  • 17 de maig de 2024 Protocol d'actuació de Suport Vital Bàsic per l'escola Voltregà DEA

    L'alumnat de 5è de l'escola Voltregà ha estat treballant el protocol d'actuació de Suport Vital Bàsic durant les classes d'educació física i que està vinculat al projecte d'aquest curs: "Mou-te: l'esport és vida".

  • 17 de maig de 2024 Matinal per l'adopció i contra l'abandó animal Matinal adopció

    Les Masies de Voltregà acollirà diumenge 2 de juny als jardins del Despujol, una matinal dedicada als animals de companyia amb l'objectiu de promoure la tinença responsable d'animals, evitar-ne l'abandonament i potenciar l'adopció.

Darrera actualització: 01.08.2023 | 10:47