Notícies

 • Land Art Despujol Construccions Land Art als jardins del Despujol 24-03-2023

  Hem arribat al final d'un projecte carregat de valor artístic i social. Ahir, l'alumnat de 5è i 6è de primària de l'escola Voltregà es van posar a la pell d'un artista. Conèixer, buscar i expressar en forma d'escultura tot allò que han treballat durant diverses sessions a les aules de l'Escola Municipal de Pintura i Ceràmica Joan Jutglar.

 • Ralli Nocturna La 20a Nocturna treu els clàssics als trams mundialistes de ral·li 24-03-2023

  Dissabte 25 de març tindrà lloc la 20a edició de La Nocturna a les Masies de Voltregà, una prova de ral·li de regularitat per a vehicles clàssics amb vocació internacional que organitza el Clàssic Motor Club del Bages i que, a més, forma part de la XI Challenge Intercomarques Regularitat Clàssics.

 • Fira Activitat Física Participa Fira de l'activitat física i el benestar a les Masies de Voltregà - Vols participar-hi? 24-03-2023

  Neix la I Fira de l'Activitat Física i el Benestar a les Masies de Voltregà que es durà a terme el diumenge 2 d'abril de 2023 on podran participar persones que ofereixin productes i serveis dedicats al benestar físic o emocional de les persones.

 • Tallers sensibilització Tallers de sensibilització a les escoles 24-03-2023

  Ahir es va iniciar el primer taller de sensibilització amb l'alumnat de cicle superior de l'escola La Gleva i amb l'associació ADFO. S'ha comptat amb la participació d'una persona amb diversitat funcional explicant la seva experiència.

 • Pavelló Vinyoles Energies renovables a les Masies de Voltregà 23-03-2023

  La crisi energètica ens ha portat a treballar de forma intensa per reduir la despesa i el consum energètic, i per integrar en els equipaments municipals energies renovables.

 • Espai Activa't Presentació de l'Espai Activa't a l'Ajuntament de les Masies de Voltregà 23-03-2023

  Ahir a la tarda a la Sala de Plens del nostre ajuntament, es va fer la presentació dels Espais Activa't, un projecte comunitari i participatiu de promoció de l'envelliment actiu i saludable que es porta a terme a diversos municipis d'Osona i que ara també portarem a terme des de les Masies de Voltregà.

 • Tastet Esports Les Masies de Voltregà promou la sensibilització per la diversitat funcional 22-03-2023

  La regidoria d'educació de l'ajuntament amb els centres educatius del municipi i l'associació ADFO (Associació Diversitat Funcional d'Osona), han organitzat un seguit de tallers adreçats al cicle superior de primària i ESO dels centres educatius, orientats a sensibilitzar l'alumnat entorn de la diversitat funcional i a fer prendre consciència sobre els accidents de trànsit.

 • Ofertes Feina Noves Ofertes de Feina 22-03-2023

  Des del Servei Local d'Ocupació de les Masies de Voltregà us informem de les noves ofertes de feina.

 • Dia Aigua Dia Mundial de l'Aigua 22-03-2023

  El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça.

 • XALOC XALOC - Xarxa Local d'Ocupació 21-03-2023

  Si busques feina, ofereixes feina o busques professionals per a la teva empresa et podem ajudar. Contacta'ns al 93 857 00 28 o al 630 751 631.

 • Infoparticipa 10a edició del lliurament de guardons del Segell Infoparticipa 21-03-2023

  El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona va atorgar dilluns 20 de març a la tarda el segell Infoparticipa 2022 a l'Ajuntament de les Masies de Voltregà per haver assolit un 90,38% de transparència a la web municipal.

 • Volta Catalunya 102a Volta Ciclista a Catalunya 20-03-2023

  Aquest dimecres 22 de març la 3a etapa de la 102a Volta Ciclista a Catalunya passarà per les Masies de Voltregà.

 • ICTUS Cursos de primers auxilis - ICTUS 18-03-2023

  Des de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà oferim cursos gratuïts de primers auxilis oberts a tota la població.

 • Atenció Atenció: Menjar enverinat al camí Vora Ter! 17-03-2023

  Veïns i veïnes del municipi ens informen que al camí Vora Ter hi ha menjar enverinat que posa en perill els animals. Estigueu alerta!

 • Junior Sortida al Teatre Condal - Junior 17-03-2023

  Dijous 16 de març una seixantena de persones van participar de la sortida al teatre organitzada des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà per anar a veure Junior al Teatre Condal de Barcelona.

 • Fira AF Benestar Up Xic Kids i Fira de l'Activitat Física i el Benestar 16-03-2023

  El pròxim 2 d'abril tindrà lloc a les Masies de Voltregà la cursa de muntanya Trail Run Kids per a infants i joves que, enguany, incorpora la 1a edició de la Fira de l'Activitat Física i el Benestar. Amb motiu del dia mundial de l'activitat física i de l'esport (6 d'abril de 2023), des de les Regidories d'Esports i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà s'organitza aquesta diada que estarà plena d'activitats.

 • Piscina Municipal Fi del 2n trimestre a la Piscina Municipal 16-03-2023

  Aquesta setmana finalitza el 2n trimestre dels cursets de natació duent a terme activitats grupals de circuit d'habilitats d'infants i esports aquàtics amb els joves més grans sense oblidar l'entrega dels informes

 • Àrea Camper Àrea Camper a les Masies de Voltregà 15-03-2023

  A través del projecte "Osona Territori Camper" liderat per Osona Turisme, l'any 2018 es van adequar 12 àrees camper a diferents municipis de la comarca d'Osona, per tal que furgonetes càmper i autocaravanes poguessin pernoctar en espais segurs i propers als municipis, al mateix temps que envoltats de natura. Aquest projecte es va poder portar a terme amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 • Cultura Serveis Territorials Visita del departament de Cultura dels Serveis Territorials de la Catalunya Central 14-03-2023

  Avui hem rebut la visita del tècnic cultural i el director del departament de Cultura dels Serveis Territorials de la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya per tractar futurs actes culturals a la Casa Forta El Despujol.

 • Marxa Nòrdica Molins Rei Cicle de Marxa Nòrdica a Molins de Rei 14-03-2023

  El 29 de març arriba la caminada del cicle de Marxa Nòrdica dirigit a persones de +60 anys a Molins de Rei.

Darrera actualització: 13.08.2021 | 12:31

Opcions

Darrera actualització: 13.08.2021 | 12:31