Esports

L'Àrea d'Esports treballa per facilitar la pràctica esportiva a tota la població oferint programes esportius per a totes les edats, donant suport a projectes d'entitats i clubs esportius. Això és possible dotant al territori d'una xarxa d'equipaments esportius repartits per tot el municipi.

Objectius

. Organitzar esdeveniments esportius.
. Coordinar i assessorar les entitats esportives del municipi.
. Mantenir i gestionar la xarxa d'equipaments esportius municipals.
. Coordinar l'ús i la utilització de les instal·lacions esportives.
. Programar i potenciar activitats esportives per a diversos col·lectius (infants, gent gran, adults, joves, persones amb diversitat funcional, etc.).
. Donar suport a les iniciatives dels col·lectius privats (clubs, entitats esportives).
. Coordinar i gestionar la piscina municipal.
. Fomentar activitats de promoció de la salut.

Notícies

  • 26 de maig de 2023 Torneig d'hoquei femení Hoquei femení

    El pròxim diumenge 28 de maig es durà a terme al pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà la 2a edició del torneig d'Hoquei Femení amb la participació de diversos clubs de Catalunya.

  • 22 de maig de 2023 Dissabte ple d'activitats Torneig Escacs

    Dissabte 20 de maig, es va celebrar a la Pèrgola de la Gleva el Torneig d'Escacs Escolar i la tarda de jocs de taula amb Osona juga. Al Santuari de la Gleva es va gaudir d'un concert de piano i soprano.

  • 18 de maig de 2023 Vols fer de monitor/a o director/a als casals d'estiu municipals de les Masies de Voltregà? Monitors Casal

    Del 26 de juny al 28 de juliol es duran a terme els casals pre-esportiu i esportiu. Si t'agrada l'activitat física a l'aire lliure, apunta't!

Darrera actualització: 31.08.2021 | 12:54